Bets10 Mobil - TıklaBets10 Mobil Adresine Giriş hiç bu kadar kolay olmadı.

Jeton Bets10′ da

Jeton Bets10' da
Jeton Bets10′ da

Dünya’nın en hızlı Para çekme ve yatırma metodu Jeton artık bets10‘da. Hem de en cazip seçenek ve imkanlarla. Bets10 da Jeton ile işlem yapmak hem çok hızlı hemde çok güvenli.

Bets10 hesabınıza ön ödemeli Jeton ile anında para yatırabilirsiniz. Kredi kartınız yoksa veya kartınızla para yatırmakta sorun yaşıyorsanız size Jeton yöntemini öneriyoruz. Jeton kodlarını bir çok satış noktasından veya Türkiye’de internet üzerindeki aracı şirketlerden satın alabilirsiniz.

– Jeton içindeki miktar sadece tek seferde Bets10 hesabınıza yatırabilirsiniz. Kart içindeki miktarı bölmek veya başka para birimine çevirmek mümkün değildir.
– 19 haneli Jeton kodunu, son kullanma tarihini ve 4 haneli PIN numarasını girmeniz halinde, tutar, Bets10 hesabınızın para birimine sistem tarafından çevrilerek aktarılır.
– Jeton kodunu boşluk bırakmadan yazıp, son kullanma tarihi ve PIN numarasını girdikten sonra altta bulunan Para Yatırma butonuna basarak işlemi tamamlayınız.

Yazı İçindeki Önemli Ayrıntılar

Jeton Bets10

Jeton Nedir; 2016 yılında yaratılan Jeton, kullanıcılarına internet üzerinden satış yapan mağazalarda kabul edilen güvenli ödeme yöntemleri sunar.

Jeton ürünleri kullanıcılarının global ödeme ve transfer ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. Cep telefonunuzu kullanarak para gönderebilir, para alabilir, kurlarınızı yönetebilir, ya da alışveriş ödemelerinizi yapabilirsiniz. Jeton, online ödemelerinizde sizi dolandırıcılığa karşı korur.

Tüm Jeton ürünleri gizliliğini ve güvenliğini önemseyen tüketiciler için yaratıldı.

Tüm dünyada geçerli e-cüzdan, e-pin ödeme yöntemi, Uluslararası para transferleriniz ve global alışverişlerinizde Jeton kullanın, güvende olun.

Özellikleri;

ULUSLARARASI PARA TRANSFERİ: Jeton Wallet kullanarak para transferlerinizi güvenle yapabilirsiniz. Jeton ile dünya genelinde para gönderebilir ve para alabilirsiniz.

İNTERNETTEN ALIŞVERIŞ: Ödemelerinizi Jeton ile yaparak güvende olmanın keyfine varın. Tanımadığınız internet sitelerinde bilgilerinizi bırakmayın.

7/24 PARA ÇEKME: Jeton’un çok sayıdaki para çekme yöntemi ile paranız her zaman ve her yerde elinizin altında olsun.

Jeton Voucher yani Jeton E-Pin alışverişlerinizde kullanabileceğiniz sanal ve ön ödemeli bir yöntemdir. Dünya çapında yüzlerce e-ticaret sitesinde Jeton Voucher ile ödeme yapabilirsiniz.

Biz de Bets10 Fan sitesi olarak sizleri Jeton Voucher kullanmaya davet ediyoruz, hem güvenli, hem hızlı, hem de avantajlı.

Peki Bets10 da nasıl kullanacağım?

Jeton  Bets10 da Hem mobile hem de Web’de kullanılabilir.

Para yatırma limitleri Min 10 EUR, max 10.000 EUR şeklindedir. · 19 Haneli rakam, ay/yıl şeklinde son kullanma tarihi ile 4 haneli şifreden oluşur.

· Voucher miktarı bölünemez.

· Sadece EUR para biriminde mevcuttur, TRY hesaplara, sistem tarafından çevirilerek aktarılır.

· Para yatırma sayfasında müşteriler Jeton yetkili satıcılarına ve müşteriler bu yetkili bayilerden Jeton alımı yapıp Bets10 da kullanabilirler.

Peki yetkili bayiler kimlerir ve güvenebilir miyiz?

Jeton resmi web sitesin de http://jeton.com/voucher/reseller.html belirtildiği gibi http://www.jetonal.com ve http://www.odemekartlari.com bayilerinden temin edebilirsiniz.

Bets10 fan sitesi olarak Jeton ile ilgili sorabileceğiniz her türlü soruya açığız, problemlerinizi veya önerilerinizi aşağıda ki yorum formundan bizimle paylaşabilirsiniz.

Bets10 da kullanabileceğiniz diğer ödeme ve para çekme yöntemleri PayKasa, PayKwik ön ödemeli metodlardır, Detaylı bilgi için  PayKasa ve PayKwik makalelerimizi inceleyebilirsiniz.

Bets10 fan sitesi iyi eğlenceler diler.